Zakończył się Letni Obóz badmintonowo – sportowy w Mrzeżynie.

Letni Obóz badmintonowo - sportowy
W dniach 1-9 lipca nasza Fundacja EduSport zorganizowała Letni Obóz Sportowy w Mrzeżynie.

W wyjeździe wzięło udział 26 uczestników. Nad bezpieczeństwem dzieci i młodzieży czuwało 4 wychowawców/trenerów. Uczestnicy mieli okazję do spędzenia wspólnego czasu na pieszych wycieczkach po Mrzeżynie oraz wspólnej całodniowej wycieczce do Kołobrzegu gdzie zobaczyli molo, latarnie morską, port oraz lokalne atrakcję. Podczas całego pobytu uczestnicy mieli zaplanowane zajęcia sportowe, treningi badmintona i zajęcia ogólnorozwojowe w profesjonalnie wyposażonym Ośrodku Sportu. W zależności od grupy wiekowej i poziomu zaawansowania zawodnicy i uczestnicy wyjazdu korzystali z hali sportowej, siłowni, salki fitness oraz sauny, aby zregenerować się i przygotować do kolejnych treningów. Między treningami i aktywnościami był czas na spędzenie czasu na plaży, gdzie mogli w bezpieczny sposób i pod okiem ratowników pohasać w morzu.

Wszyscy uczestnicy obozu spisali się na medal i zasłużyli na wielkie brawa👏 Każdy dał z siebie wszystko i aktywnie zaczął wakacje.
Życzymy Wszystkim słonecznych i miłych wakacji. Do zobaczenia na półkoloniach oraz na treningach w nowym sezonie 🙂