Sportowe Półkolonie w Izabelinie

badminton izabelin
Pierwszy turnus Sportowych Półkolonii w Izabelinie dobiegł końca.🥰

Pierwszy turnus Sportowych Półkolonii w Izabelinie zakończył się sukcesem. Uczestnicy spędzili aktywnie czas, wzbogacając go wolny o różnorodne zajęcia.

Podczas tego turnusu dzieci miały okazję uczestniczyć w zajęciach sportowych oraz w grach planszowych, co pozwoliło im rozwijać umiejętności fizyczne oraz umysłowe. Niezapomnianym przeżyciem okazała się wycieczka rowerowa, podczas której uczestnicy mogły poznać okolicę i aktywnie spędzić czas na świeżym powietrzu.

Park Linowy stał się miejscem, gdzie uczestnicy mogli sprawdzić swoje umiejętności w bezpieczny sposób, doświadczając dawki adrenaliny i satysfakcji z pokonywania przeszkód.

Nieco luzu i możliwość swobodnej rozmowy z rówieśnikami podczas wspólnych posiłków i spacerów, które wpłynęły na budowanie więzi w grupie.

Dziękujemy za zaufanie, jakim nas obdarzyliście, powierzając nam opiekę nad Waszymi dziećmi. Wasze opinie są dla nas ważne i pozwalają nam doskonalić nasze programy. Czekamy na Wasze komentarze i sugestie.