Turniej w Ząbkach czyli XV Grand Prix w badmintonie

Grand Prix w badmintonie

Wspaniała sobota dla zawodników Klubu Badmintona FKB! W Ząbkach miało miejsce XV Victor Grand Prix w badmintonie.

Nasza drużyna, w skład której wchodzili: Amelia, Michalina, Martyna, Hania, Jacek, Ignacy, Antek, Mati oraz Ignacy, zaprezentowała się doskonale! Serdeczne brawa dla Was za fantastyczną postawę! Gratulacje dla zdobywców medali. Ta pasjonująca gra na korcie jest obiecującym prognostykiem na intensywnie zapowiadający się sezon 2024!

Oto lista medalistów:

• Amelia Drzewińska 🥇
  • Mateusz Rusiniak 🥇
  • Ignacy Ćwikowski 🥉
  • Ignacy Fortuna 🥉
  • Hania Rusiniak 🥉

Również w tym samym czasie odbył się turniej Grand Prix Konstancina, w którym uczestniczył nasz zawodnik Tymek Skrzos! Z dumą ogłaszamy, że zdobył trzecie miejsce! Gratulacje, Tymku!

Chcielibyśmy także wyrazić naszą wdzięczność rodzicom za wspaniałe dopingowanie i pomoc w organizacji wyjazdu! Dziękujemy za Wasze wsparcie! 🫶🏻🤝