Gala sportu w Izabelinie – nasz klub badmintona wyróżniony

1 marca w Izabelinie odbyła się Gala Sportu, na której nie zabrakło naszych przedstawicieli. Zawodnicy oraz trener na zaproszenie władz Gminy wzięli udział w tym wydarzeniu.

Za wyniki i sportową postawę w 2023 roku Wójt gminy Izabelin Pani Dorota Zmarzlak przyznała stypendia oraz nagrody sportowe, które w tym dniu zostały wręczone 5️⃣ naszym młodym zawodnikom oraz założycielowi i trenerowi naszego klubu FKB Izabelin.

Zawodnicy:
👏Amelia Drzewińska
👏Gabriel Zaręba
👏Mateusz Rusiniak
👏Tomasz Karnowski
👏Stanisław Karnowski

👏Paweł Pietryja – trener

Gratulacje dla Wszystkich nagrodzonych podczas Gali Sportu Izabelin 2024👏✊🏻
Wsparcie ze strony lokalnych władz Gmina Izabelin jest bardzo ważne dla rozwoju sportu i aktywności wśród mieszkańców. Dlatego wielkie podziękowania za współpracę i wsparcie na rzecz rozwoju badmintona w Gminie Izabelin dla Pani Dorota Zmarzlak – wójt gminy Izabelin Dziękujemy za wsparcie i uznanie zaangażowania naszych zawodników oraz działania Fundacji EduSport oraz klubu FKB Izabelin🤝🏸 Podziękowania należą się również niezastąpionym Bronia Bieńkowska i Basia B. Borys🤝💐
Cała załoga FKB 🫶🏻zasługuje na wielkie brawa i podziękowania za wkład w rozwój i podnoszenie poziomu sportowego naszych podopiecznych