Turniej badmintona na zakończenie ferii

Turniej badmintona

Woow 🥰😎 . Co to były za ferie i co to był za turniej.

Na zakończenie tegorocznych ferii odbył się turniej w Centrum Sportu w Błoniu. Podczas całego turnieju rozegraliśmy 160 pojedynków w różnych kategoriach wiekowych dzieci oraz dorosłych. Uczestnicy mogli zapisac się do odpowiednich kategorii, od początkujących do zaawansowanych😁🏆 . Brawa dla wszystkich uczestników oraz gratulacje dla medalistów👏👏
Już planujemy kolejne takie wydarzenie. Obserwujcie nasze social media aby być na bierząco z nadchodzącymi eventami!

Turniej dofinansowany ze środków Gminy Błonie. Serdecznie dziękujemy za wsparcie!

Podsumowanie letniego obozu w Pucku

Podsumowanie letniego obozu w Pucku 2024

Tegoroczny letni obóz sportowy w Pucku dobiegł końca, a wspomnienia z tego niesamowitego czasu na pewno pozostaną z nami na długo. W obozie wzięło udział 31 uczestników, którzy spędzili te dni na aktywnym wypoczynku, zabawie i nauce nowych umiejętności.

Turniej badmintona w Gdyni

Turniej badmintona w Gdyni i WWL Badminton Yonex Cup 2024

Krajowy Turniej w Gdyni 22.06.2024🏸 Wakacje rozpoczęte, natomiast podopieczni FKB nie zwalniają tempa. W pierwszą sobotę wakacji 11 osobowa ekipa wyruszyła do Gdyni na ostatni Krajowy turniej przed wakacjami i okresem przygotowawczym.