Zimowe ferie z FKB Izabelin

Ferie z FKB Izabelin

Zakończenie zimowych ferii oznacza również zakończenie naszego Zimowego Obozu w Wiśle z FKB Izabelin.

Przeżyliśmy tam intensywne 7 dni pełne aktywności, podczas których doskonaliliśmy nasze umiejętności w badmintonie, przygotowując się do nadchodzących turniejów.

Nie tylko trenowaliśmy – między zajęciami odwiedziliśmy park wodny „Tropikana” i wykorzystaliśmy sprzyjającą pogodę do zjazdów na nartach. Zwiedziliśmy także muzeum Adama Małysza 🏆 oraz skocznię narciarską, co było niezapomnianym doświadczeniem.

Wieczorami uczestnicy doskonalili swoje układy taneczne, a na kręglach integrowaliśmy się i świetnie się bawiliśmy. Zakończenie obozu było wyjątkowe – zawodnicy klubu przygotowali chrzest obozowy dla nowych koleżanek i kolegów, co stało się fantastyczną okazją do wspólnej zabawy. 🫶🏻

Dziękujemy wszystkim za udział w naszym wyjeździe. Już teraz zapraszamy Was serdecznie na kolejne, fascynujące przygody z FKB Izabelin!