Listopadowe zgrupowanie zakończone

Listopadowe zgrupowanie

Zakończyliśmy wyjątkowe Listopadowe Zgrupowanie w Centrum Odnowy Sportu OPO Giżycko. To było niezwykle satysfakcjonujące i pełne pozytywnej energii doświadczenie.

Cała grupa zaangażowana była w intensywne treningi badmintona oraz przygotowania ogólnorozwojowe.  Atmosfera była niezwykła, wspólna gra i zabawa, sprawiła, że ten weekend minął nam tak szybko. Każdy uczestnik aktywnie uczestniczył w zajęciach, zdobywając nowe umiejętności i doskonaląc swoją technikę gry. Weekend minął nam bardzo szybko i już nie możemy doczekać się kolejnego wyjazdu.

Nasze listopadowe zgrupowanie odbyło się w COS OPO Giżycko, które dostarczyło nam doskonałe warunki do treningów, a personel zadbał o nasze potrzeby. Poza kortem badmintonowym mieliśmy również okazję do relaksu i integracji w przyjaznej atmosferze. Rewelacyjnie wyposażona siłownia, korty do badmintona i  pyszne posiłki 😋, wrócimy tu na pewno.

Zapraszamy serdecznie do obejrzenia krótkiej relacji z naszego wyjazdu, która z pewnością odda klimat tego fantastycznego Listopadowego Zgrupowania. Dziękujemy wszystkim za zaangażowanie i wspólnie spędzony czas. To było wyjątkowe doświadczenie, które na pewno zostanie w naszej pamięci na długo. Oby kolejne zgrupowania były równie udane! 🥰🏸🔝

Gmina Izabelin Gmina Błonie Centrum Kultury Izabelin Powiat Warszawski Zachodni Yonex Polska Centrum Sportu w Błoniu– dziękujemy, że jesteście z nami na każdym etapie tej wspaniałej podróży w świat badmintona! 🏸💖

Podsumowanie letniego obozu w Pucku

Podsumowanie letniego obozu w Pucku 2024

Tegoroczny letni obóz sportowy w Pucku dobiegł końca, a wspomnienia z tego niesamowitego czasu na pewno pozostaną z nami na długo. W obozie wzięło udział 31 uczestników, którzy spędzili te dni na aktywnym wypoczynku, zabawie i nauce nowych umiejętności.

Turniej badmintona w Gdyni

Turniej badmintona w Gdyni i WWL Badminton Yonex Cup 2024

Krajowy Turniej w Gdyni 22.06.2024🏸 Wakacje rozpoczęte, natomiast podopieczni FKB nie zwalniają tempa. W pierwszą sobotę wakacji 11 osobowa ekipa wyruszyła do Gdyni na ostatni Krajowy turniej przed wakacjami i okresem przygotowawczym.