Kolejny turniejowy weekend dla zawodników FKB

turniejowy weekend

W niedzielę, 9️⃣-cio osobowa ekipa wyruszyła do Łodzi, gdzie wzięli udział w Otwartym Turnieju Badmintona organizowanym przez Międzynarodową Szkołę Mistrzostwa Sportowego „Edukacja i Sport” w Łodzi. Była to kolejna okazja do zebrania cennego turniejowego doświadczenia 🔝.

W ostatni weekend, entuzjastyczna drużyna FKB z entuzjazmem wzięła udział w Otwartym Turnieju Badmintona zorganizowanym przez Międzynarodową Szkołę Mistrzostwa Sportowego „Edukacja i Sport” w Łodzi. Turniej ten był doskonałą okazją dla młodych zawodników do zmierzenia się z rywalami na różnych poziomach umiejętności.

Wyniki turnieju były imponujące, a nasi utalentowani zawodnicy wykazali się niezwykłą determinacją i umiejętnościami.

Oto lista zwycięzców w różnych kategoriach wiekowych:

Kategoria U-11

Amelia Drzewińska 🥇

Tymoteusz Skrzos 🥇

Kategoria U-13

Mateusz Rusiniak 🥇

Tymoteusz Skrzos 🥈

Hania Rusiniak 🥈

Amelia Drzewińska 🥉

Kategoria U-15

Mateusz Rusiniak 🥉

Kategoria U-17

Michalina Ćwikowska 🥇

Antonina Andrijanić 🥈

Chcielibyśmy serdecznie pogratulować wszystkim uczestnikom turnieju za ich wysiłek, zaangażowanie i determinację. Wysiłki przyniosły znakomite rezultaty, co pokazuje, że ciężka praca i trening naprawdę się opłaca.

Gratulacje dla medalistów! 👏🤝

Szczególne gratulacje kierujemy w stronę naszych medalistów, którzy osiągnęli wyjątkowe sukcesy w swoich kategoriach wiekowych. Jesteśmy niezmiernie dumni z waszych osiągnięć i doceniamy wasz wkład w rozwój naszej drużyny.

Chcielibyśmy podziękować naszym partnerom, którzy wspierają naszą drużynę i pomagają nam osiągać sukcesy na różnych płaszczyznach:

Gmina Izabelin

Centrum Kultury Izabelin