Kolejny turniej FKB Izabelin

FKB Izabelin
Wooow, FKB Izabelin dalej na wyższym biegu. W tym tygodniu odhaczamy kolejny krajowy truniej.  Ostatnie relacjonowaliśmy wam nasz wyjazd do Łodzi i Krakowa.  Tym razem w zameldowaliśmy się w Płocku.

Kolejne doświadczenie zdobyte i dobre wyniki z medalami przywiezione dla FKB Izabelin 😎 nasza 9️⃣ – cio osobowa ekipa wyruszyła do Płocka gdzie rywalizowali w krajowym turnieju Juniorów, młodzików oraz żaków.

Wyniki:
Kat. U -11
Singiel dziewczyn – Amelia Drzewińska 🥇

Kat. U-19
Singiel dziewczyn
Martyna Pawlukowiec 🥇
MIchalina Ćwikowska 🥈
Gra podwójna dziewczyn
Michalina Ćwikowska/Martyna Pawlukowiec 🥇
Do ćwierćfinału w kat. Młodzików dotarli Stanisław Karnowski oraz Gabriel Zaręba👏

Gratulacje dla medalistów i brawa dla całej ekipy z Izabelina 👏🔝📈 Amelia, Lila, Michalina, Martyna, Tosia, Michał, Gabryś, Tomek, Staszek