Gala sportu w Gminie Izabelin

Gala sportu oraz podsumowanie roku 2022 w Gmina Izabelin odbyło się 30 marca gdzie zostały wręczone nagrody oraz stypendia sportowe dla zawodników, trenerów oraz działaczy

Na Galę Sportu zostali zaproszeni nasi podopieczni którzy zostali nagrodzeni i otrzymali z rąk Pani Dorota Zmarzlak – wójt gminy Izabelin.
Wyróżnienia oraz stypendia sportowe.
Wyróżnienia otrzymali:
🏅Amelia Drzewińska
🏅Mateusz Rusiniak
🏅Ignacy Fortuna
🏅Gabriel Zaręba
Stypendium otrzymała:
🏅Michalina Ćwikowska
Nagrodę działacza oraz trenera:
🏅Paweł Pietryja
Gratulacje dla wszystkich nagrodzonych👏
Podziękowania dla🤝🫶🏻
🏆Rodziców za pomoc i zaufanie☺️
🏆Władzom i pracownikom Gmina Izabelin oraz Centrum Kultury Izabelin Bronia Bieńkowska za współpracę i wspólne działania na rzecz rozwijania sportu w Gminie.
🏆Trenerom🤝🤩
Karol Bryczkiewicz