III Mikołajkowy Turniej badminota

turniej badmintona
W minioną sobotę 16 -go grudnia odbył się 🧑🏻‍🎄III Mikołajkowy Turniej badmintona w Izabelinie zorganizowany przez Fundację EduSport.

Podczas turnieju rozegraliśmy pojedynki w kategoriach dzieci i młodzieży. Rozgrywki odbywały się również w turnieju „Rodzinnym” podczas którego dorośli wspólnie z dziecmi mieli okazje do spędzenia aktywnie czasu i wspólnej gry🏸
Wielkie brawa dla wszystkich Uczestników 👏

Podczas tego turnieju zorganizowaliśmy 🫶🏻zbiórkę charytatywną. Całe wpisowe oraz darowizny od uczestników i sympatyków przekazaliśmy na zbiórkę.
Podsumowanie: 1101,69 zł (wpisowe, darowizny) taką kwotę w gotówce (PLN, Euro) oraz w przelewach udało się uzbierać🙏🏻👏. W galerii przedstawiamy dowód wpłaty całej kwoty. Cały czas można śledzić zbiórkę dla Wojtusia👉 https://www.siepomaga.pl/oczka-wojtka